web
analytics

Vad erbjuder vi?

Vad erbjuder vi?

Vi ger ditt företag bättre översikt över personal, processer och tid. Båda med Tempus ID06 Personalliggare och TempusIN digitala verktyg skräddarsyr vi lösningar anpassat dina behov.

Vad kostar det?

Vad kostar det?

Vi värderar vilka produkter och lösningar som passar just ditt företag. Ta kontakt idag för ett kostnadsförslag.

Få kostnadsförslag

Hur kan jag komma igång?

Hur kan jag komma igång?

Är du redan kund hos oss?

LOGGA IN
KONTAKTA OSS

Vi hjälper dig att hantera din personalliggare!

Hos oss är inga frågor dumma och vi hjälper dig tills du är nöjd!
Kanske hittar du svaret på din fråga nedanför?

Tempus ID06 Platta

Klicka här för snabbstart av Tempus LITE.

Du kan enkelt kontrollera ditt ID06-kort här. Är kortet inaktivt kan du kontakta din kortleverantör för närmare info.

Kontrollera att projektet är satt som «öppen registrering» på webbsidan, kontrollera internetanslutning samt undersök också om du har sista versionen av Tempus installerat.

Kontrollera internetuppkoppling, plattan fungerar i offlineläge men kan inte synkroniseras till webben utan internet.

Du kan bara ha ett projekt på surfplattan åt gången, för att byta projekt måste du som administratör gå in på Inställningar i surfplattan och därefter radera byggarbetsplatsens uppgifter.

MOA-appen

Kontrollera din internetuppkoppling, har du inget internet eller kanske dålig täckning just nu?

För att få tillgång till byggarbetsplatsen ska du vara förhandsregistrerad, kontakta administratör om din byggarbetsplats inte är synlig. Med inställningen Öppen registrering kan du scanna projektets QR-kod för att få tillgång till byggarbetsplats.

Kontrollera att du skrivit in informationen i rätt format, personnummer 12 siffror och övrig info som det står skrivet på kortet.

Justera storleken på geofence-området på webben. Kontrollera att du har godkänt funktionen i appen samt att mobildata & platstjänster är aktiverat i telefonen.

Tempus Webbtjänst

Klicka på fliken ”Personer” och sedan på fliken ”Personalliggare”. I rutan där det står ögonblicksbild kan du ändra till valfri period och klicka uppdatera. Du kan även välja valfri period genom att klicka på valda datum. Välj sedan ”Exportera personalliggaren” och skicka fil till Skatteverket.

Klicka på fliken ”Personer” och sedan på ”Föranmälan”. Skriv in ID06 kortnummer och namn och klicka Spara. Det går även att enkelt hämta personer som tidigare varit aktiv på ett projekt.

Sätt projektet med Öppen registrering
– Med Tempus ID06 Platta kan nu personer själv registrera sig första gången dom kommer till arbetsplatsen.
– Med Tempus MOA-app kan personer registrera sig genom att scanna projektets QR-kod. QR-kod skrivs ut och sätts upp på arbetsplatsen och/eller skickas till personer som ska registrera sig direkt i appen.

När ditt byggprojekt inte längre är aktivt ska arbetsplatsen avslutas på Tempus Webbtjänst och på Skatteverket. Gå in på projektet och klicka på Inställningar. Ändra status till Inaktivt och klicka Spara. I nästa steg kan du avsluta projektet.

Arbetsplatsen information arkiveras enligt gällande lagkrav och finns alltid tillgänglig på Tempus Webbtjänst.

Lagen om Elektronisk Personalliggare

Du anmäler din arbetsplats på skatteverket.se
Länk

Om du är totalentreprenör eller byggherre gäller lagen om personalliggare för dig. Om du arbetar endast som underentreprenör registrerar du dig i den personalliggare som finns på det bygget du arbetar på. Är du i tvivel? Då är det bäst att höra av sig till Skatteverket för säkerhets skull.

Om Skatteverket kommer på kontrollbesök och du inte har personalliggare kan du riskera att få viten.

Ladda ner dokument (PDF)

Läs mer här

Hittade du inte det du letade efter?

Vi har öppet mellan 08.00-16.30 och garanterar snabb återkoppling på dina förfrågningar. Skicka gärna ett meddelande utanför öppettiderna så tar vi kontakt nästa arbetsdag.