web
analytics
Templus logo

Om oss

Templus blev bildat i 2009 som ett dotterbolag till norska Tempus AS. Som ett av de första bolagen som blev ackrediterad för ID06 system känner Templus marknaden väl och har ett gott renommé gentemot våra kunder.

Under de senaste åren har vi hjälpt tusentals kunder med ID06 system och personalliggare på moderna plattformar som surfplattor och smartphones.

Templus levererar kompletta lösningar till alla typer av bygg, från små enmans-projekt till stora byggen med grindar och stängsel.

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga på att de har valt rätt leverantör av ID06-baserade, elektroniska personalliggare som alltid håller den standard som lagar och regler kräver.

Vi satsar hårt på god service och önskar att alla kunder ska få den hjälp de behöver när de kontaktar oss. Inga frågor är dumma och alla kunder ska känna sig nöjda när de lägger på luren.

Karriär

Templus är idag lokaliserat på tre kontor i Sverige och Norge. Vi växer och närmar oss 30 medarbetare med specialkompetens och erfarenhet inom programmering och anpassade lösningar för olika industrier och företag. Vi letar alltid efter människor med en spännande bakgrund som kan bidra positivt till vår vidare utveckling. Se nyheter för lediga tjänster eller skicka in ditt CV och ansökan till Templus idag.

TemPlus söker just nu två Account Managers till Stockholm för vår nya produkt, TempusIN!

Läs annonsen här!

Våra värderingar

Ledandet
Med ledande menas både vilken position vi strävar efter som leverantör och hur vi önskar att våra kunder ska uppleva oss. Vi ska vara ledande i vår utveckling, ligga steget före och kunde presentera morgondagens lösningar.

Samarbete
Våra kunder skall alltid uppleva att vi är lyhörda för deras behov och erfarenheter och att de beslut som görs är ett resultat av samarbete mellan våra kunder och oss. Samarbete skall också vara beskrivande för hur vi kommunicerar och arbetar tillsammans internt.

Ajour
Tid är en central del i hela vår affärsidé, därför önskar vi att kunder och andra ska uppleva att vi har respekt för deras tid. Vår ambition är att vi alltid håller oss uppdaterade, levererar enligt avtal samt har respekt för att tiden är den viktigaste resursen i allt vi företar oss.

FÅ ERBJUDANDE OCH NYHETER